Matrix masca de par * Hidratare excelenta

Matrix masca de par care a facut minuni cu parul meu.

Avand parul blond nu am cum sa nu acord o atentie deosebita acestui aspect. Imi place sa testez. Imi place sa schimb produsele din cand in cand, nu de alta, dar am observat ca daca folosesc un produs vreme indelungata, parca nu isi mai face efectul perfect.

Asa am ajuns la Matrix masca de par. O masca perfecta pentru toate tipurile de par si mai ales pentru parul degradat/ deteriorat. Parul vopsit necesita o atentie mai mare asa ca incearca sa folosesti produse care sa se potriveasca tipului tau de par. 

Eu, de pilda am parul uscat la varfuri si radacina este cu tenta de ingrasare. Mai ales cand este usor crescuta, radacina imi da batai de cap. La maximum 2-3 zile trebuie sa ma spal pe cap. Cu atat mai mult am mai mare grija la produsele pe care le folosesc. Nu as vrea sa am parul gras, lipsit de stralucire sau sa ajunga parul „matura”.

Masca de par Matrix pe care o aplic doar pe lungimi vreme de cateva minute, asta dupa ce am spalat parul in prealabil bine, bine, tot cu un sampon Matrix. Iti povestesc despre sampon in alt articol. 

Aceasta masca Matrix Total Treat nu ingrasa parul si il hidrateaza foarte bine. Miroase extraordinar de bine si nu trebuie sa folosesti prea multa. Eu la o aplicare (si nu am parul rar) ma descurc cu o cantitate cat iau pe varfurile a trei degete. 

Matrix masca de par * Hidratare excelenta

Masez bine lungimile si apoi stau vreme de 2-3 minute, nu 5 cum scrie pe ambalaj, nah, nu am chiar atat rabdare si uneori nici timp. In plus nu sunt nici adepta statului cu orele in baie. Asa ca incerc sa economisesc timpul cat mai eficient iar aceasta masca de par chiar isi face treaba foarte bine si in mai putin timp decat este recomandat.

Incearc-o cu incredere, nu este nici foarte scumpa. Eu am gasit-o undeva la maximum 60 de lei.