Mythos Luxury Rooms Predeal * Weekend

Am zis sa iti propun o destinatie pe care cu siguranta ai vazut-o de mai multe ori insa nu ai privit-o, poate, niciodata din acest unghi. Dintr-un loc care te face sa te simti cu adevart intr-o poveste romantica. Poate nu este intocmai ca in filme, insa, datorita peisajului mirific simti ca esti mai de graba in paradis. 

Munte, un pic de zapada, soare si un ambient cu adevarat primitor. 

Mythos Luxury Rooms Predeal – un loc unde romantismul este la el acasa. 

Daca vrei sa petreci un weekend romantic sau doar cateva zile departe de haosul cotidian, aici este locul potrivit. L-am ales din intamplare si nu imi pare rau. Cautam o cazare cu jacuzzi in camera. Tot ce am gasit era deja booked si printr-un noroc am gasit liber la Mythos Luxury Rooms. 

Mythos Luxury Rooms Predeal

Nu are jacuzzi in camera asa cum imi doream, insa are o cada cu jacuzzi, ceea ce nu este tocmai departe de ce mi-am dorit. 

Patul baldachin completeaza perfect atmosfera feerica iar privelistea pe care o ai din pat este mirifica. 

Mythos Luxury Rooms Predeal

Daca vrei sa ai parte de o vacanta care chiar sa iti ramana in suflet sau esti in cautarea unui loc pentru a-ti impresiona persoana iubita, incearca acest loc. In Predeal nu pot sa spun ca ai chiar foarte multe de facut, dar ajungi in doar 30 de minute in Brasov unde ai suficiente localuri si locuri in care sa iti petreci timpul. 

Pentru quality time, ramane camera unde esti cazat si daca aceasta chiar iti confera confortul care ai nevoie, poti face o simpla comanda telefonica si iti este adus aproape orice in camera. 

Servirea este excelenta si promta. 

Mythos Luxury Rooms Predeal iti ofera mic dejun in camera si diverse gustari la cerere, asa ca poti apela si la ei daca esti grabit. 

O camera costa 400 de lei pe noapte, fara „recuzita” – aranjamentul de petale de trandafir si o sticla de vin. Pentru acestea din urma platesti un pic extra.

Asadar, daca vrei Predeal, incearca aceasta cazare, pe mine nu m-a dezamagit.