Ornamente deorative din linguri de plastic * DIY

Ornamente decorative* Linguri de plastic * DIY

Ornamente decorative din linguri de plastic * DIY

Hei tu, stiai ca poti face de unul singur ornamente decorative din linguri de plastic? Te-oi fi gandit tu dar ti-o fi fost prea lene sau poate nu ai stiut cum sa faci. Nici eu n-am stiut din prima dar am pus mana si am facut. In Garajul Damianei totul este posibil!

M-am gandit ca am prea multe linguri de plastic ramase de la comenzile de mancare, ca nah, nu avem mereu timp sa gatim si din pacate mai si gatim. Timp de iesit in oras este cu atat mai putin, asa ca sunt fan Foodpanda sau orice alta platforma de a comanda mancare. 

In fine, cum spuneam ornamente decorative din linguri de plastic. M-am gandit sa fac un obiect rotund pe care il pot atasa e orice perete iar in mijlocul lui pot pune atat o oglinda cat si o poza sau orice imi trece prin minte ca as vrea sa vad de fiecare data cand ma uit la ornament. 

De data aceasta am ales un disc. Asta pentru ca sunt o iubitoare a muzicii 🙂

Tot cu linguri din plastic am compus un obiect de iluminat. Si un obiect de iluminat face parte din categoria ornamente decorative 🙂 Super usor de facut si foarte placut la vedere. De ce sa dai sute de Ron pe un obiect de iluminat cand il poti realiza tu, pe gustul tau? Asa ca am luat o sticla de plastic de 4l pe post de „piedestal” si am lipit cu ajutorul pistolului de lipit, linguri de sus pana jos. Ce-i drept in partea de sus practic unde trebuie sa pui sistemul de iluminat, cabluri, bec, etc. , a fost ceva mai complicat, dar nu imposibil. 

Ornamente decorative* Linguri de plastic * DIY

Mare grija cand foloosesti pistolul de lipit! Nu face ca mine, foloseste manusi de protectie. 

„Ornamente decorative din linguri de plastic” a fost cu adevarat o provocare. 

In plus din nou, mare grija la obiectul de iluminat!!! Nu folosi bec normal, ci bec cu led!!! Doar becul cu led se poate pune in interior, altfel risti sa iei foc, si nu vrei asta. 

Iar in final, am readus la viata un cercel vechi. Nu prea avea el culoare, asa ca am atasat o bucatica de lingura de plastic, colorata, pentru a-l face deosebit. 

 

Articole recente