safari dubai

Safari Dubai * Experienta unica

Safari Dubai – Experienta unica

N-am crezut ca o sa mi se para o experienta unica, ei bine a fost. Nu credeam ca, sa mergi cu masina pe niste dune de nisip poate fi atat de incitant. De ce mi s-a parut asa? Este destul de dificil sa exprim in cuvinte experienta pe nisip… Este o sezatie pe care poate ai mai trait-o daca te-ai dat cu montagne russe doar ca de data aceasta ai si efecte speciale. :))

Nisipul care loveste geamurile masinii, caci am incercat o experinta safari cu o masina „intreaga”. Initial m-am intrebat de ce masinile care fac safari au barele zdrelite? Dupa ce am simtit pe pielea mea experienta, am inteles. N-ai cum sa ai o masina intreaga cand practic, dai cu „masina de pamant”. 

Safari Dubai , Experienta unica

Golurile pe care le ai in stomac cand soferul ia hopurile cele mai nenorocite, centura care te strange, toate acestea plus durerile de spate, marunte de altfel, te duc in starea in care ai vrea sa zici: „Cine m-a pus, Doamne?”. Abia de la a doua duna incepi sa simti adrenalina si de la treia duna deja iti vine sa-i spui soferului: „Mai cu viteza, te rog!”.

Safari Dubai este o experienta pe care trebuie sa o incerci daca ajungi acolo. Un traseu dureaza in jur de 20 de minute si chiar este intens. Apoi, dupa ce te-ai zdruncinat bine daca alegi varianta de safari VIP, ai parte si de o seara de neuitat in desert. 

Pentru a trai o senzatie la inaltime, incaleci o camila. Apoi, pentru a linisti toata nebunia, intri in atmosfera de petrecere luand masa si bucurandu-te de un spectacol cu dans si demonsatratii arabesti de toate felurile. In plus, n-are cum sa nu iti placa mancarea. Humus, falafel, frigarui de toate felurile si cate si mai cate delicatese pe care oricat ti-ai dori sa le incerci pe toate, la un moment dat stomacul spune- pas. 

Asadar, Safari Dubai chiar este o experienta pe care merita sa o incerci. Pentru cativa zeci de euro petreci  cam o jumtate de zi pe cinste.



Booking.com

Articole recente