Valentine's Day * Cea mai buna cazare

Valentine’s Day * Cea mai buna cazare

Nu este timpul pierdut, si acum iti poti rezerva weekend-ul pentru a-ti sarbatori iubirea!

Bine, sincer, mie mi se pare, ca multora dintre noi, ca nu ai nevoie de o zi trecuta in calendar ca fiind o zi dedicata iubirii. O zi in care musai trebuie sa ii spui „Te iubesc”, ei/lui , sau o zi in care ii cumperi flori, ei. Nu!

Asta se poate intampla oricand, oricum. Totul tine de cat de afectuos/ afectuoasa esti!

Si totusi, daca iti doresti sa o suprinzi, sau poate tu, esti cea care vrei sa iei initiativa, iti las aici un loc cu adevarat special. Un loc unde te poti relaxa, te poti distra si… Poti face ce iti trece prin minte 😉

Ce iti poti dori mai mult? Cazare frumoasa, peisaj, relaxare, servicii excelente, preturi nemaipomenite. De Valentine’s Day, cu siguranta ca ai nevoie de toate acestea!

Valentine’s Day * Cea mai buna cazare

O escapada romantica poate fi oricand, oricum.

Noi am rezervat camera la Villa DELUXE Arbanassi prin Booking.com

Si am prins si o oferta de nerefuzat, normal.

Villa DELUXE Arbanassi Valentine's Day * Cea mai buna cazare

Practic, din Bucuresti pana in Arbanasi faci in jur de 3 ore. La vama stai foarte putin daca nu esti in sezon sau in zi de sarbatoare. Daca este Valentine’s Day… se poate sa stai un pic mai mult.

Mi-a placut aceasta cazare pentru ca ai parte de curatenie, ai posibilitatea sa iti schimbi culorile luminilor de ambient, patul confortabil iar jacuzzi-ul chiar este jacuzzi nu o cada cu bule.

Este un pic deranjant mirosul de clor care vine de la jacuzzi, dar ai usi care separa cum ar veni, dormitorul de zona de relaxare. Mai aerisesti un pic inainte de somn si totul este ok.

Valentine’s Day * Cea mai buna cazare Villa DELUXE Arbanassi

Baia nu este extraordinar de mare, dar nici nu iti trebuie mai mult. In plus, camera pe care am rezervat-o are o… terasa sa-i spun, chiar la intrare. Asadar, daca fumezi, nu ai de ce sa iti faci griji, ai unde sa fumezi.

Aici mananci! Au o mancare extraordinara, iar servirea este minunata.

Ca sa inchei frumos o zi de Valentine’s Day, poti lua la pachet o felie de tort. Iti recomand tortul de morcovi, chiar este delicios.

Damiana Paun Valentine's Day * Cea mai buna cazare

Daca prinzi loc pe terasa restaurantului, ai parte si de o priveliste draguta!

Iar la intrare te intampina tot felul de pisici super dragalase, dornice de afectiune.

Valentine's Day * Cea mai buna cazare

Villa DELUXE Arbanassi Valentine's Day * Cea mai buna cazare Valentine's Day * Cea mai buna cazare

In alta ordine de idei, decat sa mergi la Predeal, Brasov, Poiana Brasov, oriunde pe Valea Prahovei, din Bucuresti sa faci si vreo 6-7 ore, dupa caz si noroc, mai bine alegi sa mergi in Bulgaria.

La doi pasi, fara stres!

Nici mie nu imi place ideea de a merge la bulgari, insa, cand timpul este scurt si dorinta mare de a evada, aleg aceasta varianta.

In plus, am uitat sa iti spun, mi-a placut ca aceasta cazare are doar 14 camere, iar cel care se dedica intru totul este , evident, patronul.

Arbanasi Villa Deluxe

Un barbat foarte simpatic, la doar 34 de ani, zambitor, dornic sa va aduca pana si micul dejun in camera, daca este nevoie.

Oraselul (sat, as putea spune), Arbanasi, este micut, cochet, cu multe strazi pe care daca le iei la pas, uiti de toate si de tot.

Arbanasi

Articole recente