Burgas, destinatie de vacanta

Burgas un oras curat si cochet.

Din motive intemeiate, cum le-au avut foarte multi romani, am ales si eu anul acesta sa petrec cateva zile de vacanta, gen pe relaxare, la Bulgari. 

Nu a fost cum as fi visat eu, insa, in ciuda tuturor impedimentelor, am descoperit o locatie foarte frumoasa, cu plaja proprie, departe de agitatie.

Burgas, destinatie de vacanta

Am ajuns in Burgas dupa ce, initial, am ales Obzor. O statiune micuta unde am crezut ca voi gasi diverse cherhanale, plaje pustii, si mai ales o cazare cum trebuie. 

N-a fost asa, si chiar o sa va scriu despre asta intr-un alt articol. Este bine sa stiti unde sa nu ajungeti!

Pana una alta sa revin la Burgas. Din Bucuresti pana la Burgas sunt 314 km asta inseamna in jur de 5 ore de mers cu masina, daca nu prinzi aglomeratie la vama.  

Burgas este al doilea oras port maritim al tarii, motiv pentru care este ceva mai civilizat. Aici dai de bulgari care stiu sa te trateze cum trebuie, culmea, iti si zambesc unii, si mai mult de atat gasesti si mancare buna. 

Cazare? Recomand cu incredere Primoretz Grand Hotel & Spa 

O cazare care pune la dispozitie camere mari, foarte curate, cu mocheta pe jos si cel mai important, camerele duble chiar au pat maaaaare. Au camere cu vedere la mare si totodata cu vedere la piscina.

Burgas, destinatie de vacanta

Pentru a ajunge pe plaja, treci de o poarta foarte draguta din fier forjat, rupta din povesti cu zane, apoi ajungi intr-o gradina englezeasca, si imediat ai pasit pe nisipul fin. 

Locurile pe plaja sunt incluse in pretul camerei fie ca vorbim de sezlonguri sau baldachine. 

Hotelul are si o zona spa foarte draguta, cu o piscina interioara mare, diverse saune, masaje de toate felurile.

Masajele se platesc separat, altfel toata zona spa este inclusa in pretul camerei. 

Seara te poti bucura de o plimbare relaxanta pe faleza si totodata gasesti diverse locuri unde poti lua masa.

Burgas, destinatie de vacanta

Noi am ales mai intai sa luam masa la un restaurant care se afla chiar in port, DOCK 5 Burgas 

Ai grija sa iti faci rezervare inainte, locul este foarte aglomerat! 

Pentru cateva zile de relaxare si liniste parerea mea este sa incerci Burgas. Aici gasesti de toate pentru toate gusturile. Te poti plimba, te incarci de vitamina D la soare si seara daca mai ai energie, dupa ce ai avut parte de o masa gustoasa, la vreo 10 minunte de mers pe jos de la Primoretz Grand Hotel & Spa  ajungi intr-un club pe plaja cu muzica deep house, lumini placute si bauturi de toate felurile.