Departe de haosul cotidian

Departe de haos mi-am dorit sa fiu si universul mi-a dat asta.

Am plecat fără nicio destinatie. Am oprit fără să vreau la Manastirea Izvorul Tamaduirii doar pentru că am vrut sa fac cale intoarsa.

Dupa o vreme petrecuta acolo am zis sa continui spre nicaieri, asa cum mi-am propus. 

Departe de haosul cotidian cu 5 tricouri, 2 perechi de pantaloni, ceva de dormit si câteva cosmetice. Nah, nu m-am putut abtine. 

Fără laptop, fără prea multă tehnologie,  doar telefonul, incarcatorul si evident masina. Fie, si ceva bani, ca nah, sunt necesari.

Cand m-am trezit am zis asa: „Aer curat, nu prea departe dar nici prea aproape, traseu frumos si pace in suflet”.

Zis si facut! Am plecat si am nimerit la prima cazare. Sincer, chiar am dat peste oameni misto, saritori si o camera mai mult decât imi doream.

La masa, mare petrecere. Cand am coborat din masina parca eram in Rahova ground. Vladuta Lupau si Taraful Rudenilor, in floare. Nu ca m-ar fi deranjat, chiar am apreciat ca intr-o zi de luni, oamenii se distreaza. 

Fie ce o fi, romanul se distreaza oricate rele s-ar ivi.

Mancare buna, un pahar de vin si hai pă’ camera, draguto.

Am revenit la the main thought „departe de haosul cotidian”. 

Ei, dar asa camera, cum rar vezi, si ieftina (pana in 200 de lei), priveliste cat de cat, iar in camera curat, de ce să zic ca nu. 

Asa ca, keep in touch, va spun pe mai departe unde am ajuns. 

Recomand cazarea!

Foarte aproape de Bucuresti, la 5 minute de Manastirea Curtea de Arges. In imediata apropiere ai, daca ai chef, evident, poti ajunge numaidecat la Barajul Vidraru. Si poți ajunge repede si la Sibiu. Depinde ce inseamna pentru fiecare – repede.