Raspunsuri pentru toate nevoile tale – Astrologie – Nicoleta Ghiris

Cauti raspunsuri? Primesti semne, nu stii ce inseamna? Te intrebi daca mergi in directia corecta? Multe, si tot mai multe ganduri care te macina zi de zi… 

Cu totii trecem prin momente de genul. Stiu asta pe pielea mea. Si nu ca o stiu, dar si eu am cautat in fel si fel de locuri, solutii pentru toate neintelegerile mele. 

Sunt sigura ca si tu te cramponezi daca nu zilnic, cel putin o data la doua zile, in intrebari, ganduri si mai rau de atat, te lovesti de discutii cu prietenii, familia, vecina de bloc, si asa mai departe, care te intreaba: „Dar tu ce ai de gand?”. 

Raspusuri pentru toate nevoile tale, uneori, le gasesti in locurile unde te astepti mai putin.

Ei bine pentru toate acestea exista solutii! 

Raspunsuri pentru toate nevoile tale - Astrologie

Raspunsuri pentru toate nevoile tale – Astrologie – Nicoleta Ghiris

Solutiile sunt mai aproape decat crezi, si evident, este necesar ca si tu sa faci diverse pentru a rezolva situatiile de care te lovesti. Nu ai cum sa stai cu fundul in canapea, zapand televizorul si sa astepti sa iti pice din cer vreo minune. 

In schimb, eu cred tare mult in alternative care pentru multi par a fi SF. Eu una ascult, citesc, si ma documentez cand vine vorba de astrologie. Fie ea traditionala, ori chineza, japoneza, sau cum o mai fi ea. Este bine sa stii cu ce ai de a face. 

Insa, cand nu stii sa o intelegi. Nu o interpretezi cum trebuie, ai nevoie de un „maestru”. Un om luminat care iti explica tot ceea ce simti, tot ceea ce traiesti, de ce, de ce acum de ce maine, cum de ti se intampla tie toate, si asa mai departe. 

Am descoprit-o pe Nicoleta Ghiris si sincer, totul capata alt sens acum! Totul are o logica! Si mai mult de atat, parca si pofta de viata a revenit. Nu recomand decat atunci cand sunt convinsa ca parerile care imi vin din exterior se concretiteaza. 

Nicoleta Ghris nu vorbeste din filme si nici amuletele pe care le recomanda nu sunt „vrajeala” sau „vrajite”, cum am mai auzit. Astrologia este o stiinta!

Raspunsuri pentru toate nevoile tale - Astrologie

Canta cocosul in casa mea si asta este de bine! Trezirea!