Zoo Sibiu * Escapada de weekend * Bani putini * Romania

Zoo Sibiu un loc care merita vazut mai ales daca esti iubitor de animale si natura! 

Am ajuns in Sibiu de atat de multe ori… Si prin imprejurimi si totusi este pentru prima data cand am ajuns si la Zoo. A fost o oprire si la Zoo doar pentru ca aveam cazarea langa, respectiv Hilton Sibiu . Am ales aceasta cazare pentru ca este in mijlocul naturii iar serviciile sunt cu adevarat la ele acasa. 

Daca tot faci o escapada de weekend este important sa ai parte de relaxare pe toate planurile, zic si eu. 

Revenind insa, la Zoo Sibiu. Am ramas total uimita ca intrarea costa doar 3 lei pentru adulti si te poti bucura de peste 5 hectare de natura. Mai mult de atat, cel putin pentru mine, ma incarca enorm fiecare animalut. M-a bucurat sa vad ca ele, animalele, au spatiu, mancare suficienta si se pot bucura de natura ca si cum ar fi in libertate (cat de cat). Mi-as fi dorit sa vad, ce-i drept un leu si o girafa, in plus. 

Acum, totusi, m-am bucurat ca un copil mic de maimute, leoparzi, ursi sau lupi albi, zebre, care isi arata parca asa… cu zambetul pe buze starea buna care le este pusa la dispozitie in gradina Zoo Sibiu. Am vazut ca isi vor extinde spatiul si in curand vin noi „proprietari”. Pasari de toate felurile, zimbri, lemuri, castori si multe animale le poti vedea in toata splendoarea lor fie la masa fie la siesta. 

Daca esti in tranzit este si pacat sa nu te opresti macar o zi pentru a te putea bucura de natura. Mai mult de atat, hai ca am zis mai mult de atat.. de atatea ori… Asta pentru ca am si multe cuvinte de lauda…

Zoo Sibiu * Escapada de weekend * Bani putini * Romania

Revenind, mai mult de atat pentru inca vreo 15 lei in plus poti vizita si Muzeul Astra. 

Un loc unde redescoperi traditia satului romanesc.