Acasa Sa gatim Muschiulet de porc impletit – Pofta buna!

Muschiulet de porc impletit – Pofta buna!

6 min read
0
0

Imi plac impletiturile sub toate formele, ce sa zic :)) Nu doar parul poate fi impletit ci si mancarea, de ce nu.

Muschiulet de porc impletitAm luat un muschiulet de porc de la Mega Image, am avut o discutie lunga cu el si am tot incercat sa gasim o cale de mijloc sa fim amandoi fericiti. De cealalta parte a blatului, stateau usor amarate legumele. Triste ca ele nu erau bagate in seama. Ce sa zic, muschiul a avut parte de un tratament special. L-am lasat la macerat 24 de ore. Ca sa fie mai fraged si aromele sa se imbie cum trebuie, este de preferat sa laasi carnea sa “balteasca” bine intr-o oaza de mirodenii aruncate intr-un bol cu bere si un pic de ulei de masline. Muschiuletul de porc nu l-am taiat, l-am lasat intreg in baia de condimente.

Muschiulet de porc impletitAcest preparat – muschiulet de porc impletit, este o varianta de mancare usor de facut si extrem de gustoasa. Rapida si eficienta. V-am obisnuit deja cu mancarurile care se prepara intr-un timp record si care nu necesita foarte multa atentie. Le arunci in cuptor si in timpul asta iti vezi de treburile tale prin casa, iar dupa 40-45 de minute toata lumea este fericita.

Cum spuneam, am scos muschiuletul de la macerat, l-am lasat suficient cat sa ajunga la temperatura camerei. Apoi l-am taiat in trei fasii pe care le-am impletit iar ca sa nu se desfaca am impuns in carnita cateva scobitori.

Nutritionistii spun ca este bine sa asociem proteinele animale cu legume crude sau fierte. Normal ca m-am conformat si langa muschiulet am aruncat si cateva legume verzi si portocalii.

Tot ce este verde e minunat pentru organism. Majoritatea legumelor verzi contin fier, clorofila si multe vitamine benefice organismului, asadar am ales pastaile verzi. De cealalta parte, am ales portocaliul, morcovul mai exact. Morcovul, un bun antioxidant datorita betacarotenului. Mai cu seama ca au aparut legumele romanesti este si pacat sa nu le folosesti.

Legume la punga - Muschiulet de porc impletit

Muschiulet de porc impletitPentru o viata linistita si o seara exceptionala am ales punga magica! Chiar este magica, pe bune. Pui ce vrei tu in punga asta, o strangi bine, ii faci cateva gaurele cu o scobitoare si pui totul in cuptorul preincalzit. Zis si facut. Am incalzit cuptorul la 200 de grade, apoi am pus tava cu toata nebunia.

A si daca iti place si suproti usturoiul, pune in punga si vreo 3 catei de usturoi. Delicios!

Dupa 30 de minute, am rupt punga si am stropit legumele plus muschiuletul cu un pic de ulei de masline. Am lasat totul dezvelit inca vreo 15 minute ca sa se rumeneasca un pic muschiuletul.

Foarte gustos, incearca muschiulet de porc impletit la cuptor si nu vei regreta!

 

 

 

Facebook Comments
Booking.com
Încărcați mai multe articole înrudite
Încărcați mai mult de Damiana
Load More In Sa gatim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cititi si

Tort cu dovleac * Desert rapid

Tort cu dovleac * Desert rapid Am zis ca daca tot vine Holloween-ul sa iti propun un deser…