Eu asa m-am gandit : Ce fac cu borcanele pe care le-am golit? De ce sa le arunc, cand pot sa le refolosesc. Pot sa le refolosesc in moduri cat mai utile.

Nu este deloc placut sa arunci gunoiul, sincer. Mai ales ca fata. Eu stiu o vorba: „Cineva trebuie sa fie duce in casa”. Duce gunoiul, duce cainele afara, duce… ceva. Cineva duce, ceva orice ar fi.

Asadar, mai bine nu ajungi sa duci gunoiul ca fata. Mai cu seama ca la mine, sincer, este si un loc ingrozitor. Trebuie sa cobor la subsol, sa am grija sa nu dau cu capul in niste tevi, lumina- ioc, asa ca mai bine te lipsesti de activitatea aceasta.

Ce facem cu borcanele? Le refolosim in moduri cat mai utile. M-am gandit la primul borcan, sa fie unul bun pentru a-ti depozita lucrurile marunte. Il poti utiliza chiar si in bucatarie.

Al doilea borcan, argintiu, este un borcan minunat pentru a fi asezat pe birou. Il poti umple cu atat de multe, chiar il poti folosi si ca vaza pentru flori, pana la urma.

Mai este un borcan minunat, dupa parerea mea, normal. Un borcan pentru a pune lumanarile in el. Un borcan ce ilumineaza in mod egal incaperea.

Exista, in filmulet, borcanul verde. Borcanul folosit ca suport pentru servetele. Un borcan foarte usor de folosit, in vreme de COVID-19.

Am incercat sa va arat cam ce idei mi-au venit mie, ce m-am gandit eu ca puteti face in vremea pe care o petreceti acasa. Puteti face lucru manual, impreuna cu cei mici, cu mama, tata, cine mai este prin casa si are chef sa faca ceva costructiv. O activitate care va poate uni!

Vezi si
https://www.damiana.ro/2018/decoratiuni-din-conuri-de-brad-diy/

DIY GARAJUL DAMIANEI CE FACEM CU BORCANELE GOLITE