Apa plata cu lamaie – nu doar manechinele trebuie sa o bea

Pare asa „fitos”, sa ceri: „O apa plata cu lamaie, va rog”. Nu e deloc asa! Sa bei apa plata cu lamaie trebuie sa devina un obicei pentru tine. Daca faci o rutina din a bea apa plata cu lamaie vei observa efectele benefice imediat. pe principiu: „Si burtica danseaza…”. O sa dansezi cu totul de bucurie cand vei repeta analizele si vor fi toate in parametrii normali, doar cu un simplu obicei.

Eu am inceput sa beau de vreun an in fiecare dimineata, pe stomacul gol – apa plata cu lamaie si pot sa-ti spun cu incredere ca acest obicei nu m-a dezamagit. Mai ales pentru cei care au probleme cu tranzitul intestinal, este un remediu simplu, rapid si eficient pentu trupul tau.

Daca vrei ca efectul detoxifiant sa fie si mai rapid, poti bea un astfel de pahar cu o jumatate de ora inainte de fiecare masa. O sa te ajute si sa slabesti chiar. Apa plata cu lamaie accelereaza arderile daca o bei inainte de masa.

De ce sa bei zilnic apa plata cu lamaie? Pai, ti-am pregatit cateva argumente simple si adevarate.

  • Apa plata cu lamaie iti intareste imunitatea. Vitamina C din zeama de lamaie formeaza un scut puternic impotriva racelilor . De altfel potasiul pe care il are lamaia, ajuta presiunea sanguina, motiv pentru care esti protejat pe timp indelungat impotriva bolilor cardiace.
  • Apa plata cu lamaie iti alcalinizeaza organismul. Chiar daca lamaia este un produs acid, o data ce a ajuns in organism efectul este alacalinizant. Proprietatile acestui aliment favorizeza absorbtia mineralelor in sange.
  • Apa plata cu lamaie iti detoxifica pielea si corpul. Cavitatea bucala respectiv tubul digestiv strange de-a lungul noptii o gramada de microbi pe care uneori organismul nu reuseste de unul singur sa-i doboare. O data ce bei pe stomacul gol aceasta licoare, datorita continutului mare de vitamina C, eliminarea impuritatilor este scontata.

Totusi, trebuie sa tii cont de niste aspecte ca apa plata cu lamaie sa aiba efect. Nu e greu deloc si nici nu iti ia o vesnicie sa „realizezi” un pahar magic. Apa trebuie sa fie la temperatura camerei sau chiar un pic mai calda. Ca organismul sa nu se straduiasca sa aduca la temperatura sa lichidul. Daca bei apa rece, ii dai soc organsimului si atunci el nu mai asimileaza asa cum ar trebui, aceasta licoare.

De altfel, poate parea chiar fitos, dar trebuie sa mai stii un lucru. De preferat este sa bei apa plata cu lamaie cu ajutorul unui pai. Iti poti strica dintii din cauza acidului pe care il contine lamaia.

 

 

 

Articole recente