Polen crud – o adevarata comoara in casa omului

Am tot auzit in stanga si-n dreapta de polen crud. Am inceput sa ma informez si bineinteles sa testez. De patru saptamani, in fiecare dimineata iau o lingura de polen crud pe stomacul gol. Am inceput cu polen crud poliflor iar acum sunt la un alt pachet „polen crud de iaba neagra”. Stiu,  are o denumire care mai de graba te duce cu gandul la ceva malefic. Ei bine, polenul acesta de iarba neagra dar si cel poliflor m-au ajutat sa imi recapat energia. In plus, imi pare ca dorm mai bine si parca pielea arata altfel.

Este recomandat sa tii o cura de 7 saptamani, de doua ori pe ani. Bine, daca vrei poti consuma in fiecare zi o lingura de polen crud. Nu mi-a recomandat nimeni, asa ca nici tu nu trebuie sa il consumi doar pentru ca iti spune cineva. Daca vrei sa ai grija de sanatatea ta, iti propun sa incerci prima data polenul crud.

Am auzit cazuri care au scapat chiar de cancer datorita lui.

O scurta istorioara? Hai, fie, va spun cateva lucruri despre polen pe care le-am descoperit si eu pe internet, bineinteles.

Mai intai de toate, va spun ca eu consum polenul de la APiLand, n-am incercat altul dar pare foarte sigur acesta. Este bine inchis iar ambalajul iti inspira incredere si curatenie.

polen-crud-iarba-neagra-conv-site-2016

Asadar, polenul crud- beneficii:

  • polenul si mierea- singurele resurse alimentare care contin 22 de nutrienti
  • in polenul crud se regasesc toti micronutrientii importanti de care sanatatea noastra are nevoie
  • un bun revitalizant al organismului
  • o genereoasa oferta de vitamine
  • contine o parte dintre cele mai importante minerale de care organismul are nevoie pe parcursul unei zile
  • pe scurt, are aproximativ tot „alfabetul” vitaminelor si al mineralelor importante pentru corp si minte

Polenul  crud este a doua sursa naturala care contine seleniu. Seleniul din polenul crud este un bun antioxidant, detoxifiant, anticanceros si antitumoral. Seleniu este esential pentru a scapa de metalele grele pe care orice om le are in organism si care pot fi daunatoare.

Pe scurt, polenul crud are numai beneficii. Nu are nicio contraindicatie.

In mod normal se consuma o lingura pe zi, dimineata pe stomacul gol, la adulti. Iar copiii – o lingurita pe zi.

Are un gust dulceag si o consitenta usor fainoasa. Daca nu suporti gustul il poti amesteca in miere.

Daca nu suporti mierea pe stomacul gol, cum nu o suport eu  de exemplu, poti incerca o alta varianta. Bine, ideal este sa iei o lingura de polen crud si sa o tii sub limba pana se dizolva toate granulele. Eu pun o lingura de polen crud intr-un pahar mare cu apa calduta si cu o zeama de la o jumtate de lamaie.

Pentru mai multe detalii, poti citi pe ambalaj. Fiecare varianta de polen in parte te poate ajuta in diverse afectiuni, daca ai ceva probleme.

P.S Nu este nici extrem de scump, eu am dat pe o cutiuta de 250 de gr de la ApiLand- polen crud poliflor, 25 de lei, iar cel de iarba neagra – 35 de lei. Eu cred ca este un pret mic pentru sanatatea ta, asa ca incearca-l!

 

Articole recente