Relaxare totala cu sare de baie pentru piele hidratata 

Relaxare totala, acasa, folosind doar sare de baie, o cada fierbinte sau, ma rog, dupa preferinte, ce îți poți dori mai mult într-o zi oarecare? 

Eu am descoperit aceasta sare de baie dintr-o intamplare și sincer va spun, imi place enorm! Relatia noastra a început intr-o escapadă de weekend la Sibiu. Unul dintre locurile mele preferate, love it. 

Am oprit la Mega Image sa cumpar una, alta și ce sa vezi, au ei colțul acela magnific cu produse Bio. Acolo am descoperit o sare de baie care face minuni! 

Mai nu ca o laud, dar sincer, am încercat multe produse de genul, de la diverse firme, de toate felurile, dar ca aceasta… Or mai fi dar nu le-am descoperit eu. 

Ideea este simpla, vrei sa faci o baie relaxanta după un drum lung, plin de peripetii, aceasta este solutia, sincer va zic! Habar nu aveam de brand-ul acesta, iar acum sunt fan numărul 1!

Mega Image, bila alba pentru simplul fapt ca promovati produse romanesti. 

Hai ca am deviat, de ce recomand aceasta sare de baie? Relaxare totala * Sare de baie * Piele hidratata

Relaxare totala cu sare de baie pentru piele hidratata 

La prima vedere doar am mirosit-o și nu mă așteptam ca mirosul chiar sa persiste, insa, ce sa vedeti, stupoare, mirosul rezista și chiar timp îndelungat, si chiar si pe piele. Fie, nu te-am convins? 

Beneficii vizibile – eu am pielea uscata, gen, uscata rau, ei bine după o baie în aceasta sare de baie, pielea mea a devenit smooth. Am citit apoi eticheta. Aceasta sare de baie contine minerale, calciu, magneziu, fier, potasiu și multe altele care lasă pielea hidratata si fiica. 

Relaxare totala * Sare de baie * Piele hidratata

Cu alte cuvinte nu mai ai nevoie de nici o crema după, ulei, sau ce mai folositi voi. Stai in cada 15-20 de minute, poate și mai mult, depinde cat de mult suporti apa fierbinte, si apoi… minune! Esti ca nouă! Sau ca nou! Am auzit ca și foarte mulți bărbați, fac bai fierbinti, acasa. 

Asadar, dacă vrei relaxare totala, miros imbietor si efecte cu adevărat benefice, recomand cu încredere aceasta sare de baie pe care eu am gasit-o la Mega Image.

Este un produs super accesibil si, datorita lui, ai parte de relaxare totala chiar la tine acasă!

Pe principiu, „eftin si bun” 🙂

Abia aștept sa va spun și despre alte produse de la ei.