Relaxare totala cu sare de baie pentru piele hidratata (P)

Relaxare totala cu sare de baie pentru piele hidratata (P)Relaxare totala cu sare de baie pentru piele hidratata

Relaxare totala, acasa, folosind doar sare de baie, o cada fierbinte sau, ma rog, dupa preferinte, ce îți poți dori mai mult într-o zi oarecare?

Eu am descoperit aceasta sare de baie dintr-o intamplare și sincer va spun, imi place enorm! Relatia noastra a început intr-o escapadă de weekend la Sibiu. Unul dintre locurile mele preferate, love it.

Am oprit la Bebe Tei sa cumpar una, alta și ce sa vezi, acolo am descoperit o sare de baie care face minuni! 

Mai nu ca o laud, dar sincer, am încercat multe produse de genul, de la diverse firme, de toate felurile, dar ca aceasta… Or mai fi dar nu le-am descoperit eu.

Ideea este simpla, vrei sa faci o baie relaxanta după un drum lung, plin de peripetii, aceasta este solutia, sincer va zic! Habar nu aveam de brand-ul acesta, iar acum sunt fan numărul 1!

Bebe Tei, bila alba pentru simplul fapt ca promovati produse romanesti.

Hai ca am deviat, de ce recomand aceasta sare de baie?

SARE DE BAIE RITUAL RECONFORTANT CU MENTA SI NAMOL

Relaxare totala cu sare de baie pentru piele hidratata

La prima vedere doar am mirosit-o și nu mă așteptam ca mirosul chiar sa persiste, insa, ce sa vedeti, stupoare, mirosul rezista și chiar timp îndelungat, si chiar si pe piele. Fie, nu te-am convins?

Beneficii vizibile – eu am pielea uscata, gen, uscata rau, ei bine după o baie în aceasta sare de baie, pielea mea a devenit smooth. Am citit apoi eticheta. Aceasta sare de baie contine nămol sapropelic Techirghiol, fulgi de ovaz, ulei esențial menta și frunze de rozmarin care lasă pielea hidratata si fină.

Cu alte cuvinte nu mai ai nevoie de nici o crema după, ulei, sau ce mai folositi voi. Stai in cada 15-20 de minute, poate și mai mult, depinde cat de mult suporti apa fierbinte, si apoi… minune! Esti ca nouă! Sau ca nou! Am auzit ca și foarte mulți bărbați, fac bai fierbinti, acasa.

Asadar, dacă vrei relaxare totala, miros imbietor si efecte cu adevărat benefice, recomand cu încredere aceasta sare de baie.

Este un produs super accesibil si, datorita lui, ai parte de relaxare totala chiar la tine acasă!

Pe principiu, „eftin si bun” 🙂

Abia aștept sa va spun și despre alte produse de la ei.

Articole recente